Oproep: Vrouwen van Nu Vlijmen zoekt vrouwen met groene vingers

Foto: Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu Vlijmen gaat helpen bij de herplanting van het vernieuwde Van Greunsvenpark. Dinsdag 10 december om 9:00 staan er vrouwen van de landelijke vrouwenvereniging, afdeling Vlijmen, klaar om in actie te komen in de tuin van het gemeentehuis. Het gebied van het park heeft deze herfst een facelift gekregen, en voordat de vorst invalt, moet de beplanting de grond in.

Dit park, dat een ontmoetingsplek gaat worden voor de Vlijmense bevolking, is het sluitstuk van het project Centrumplan. Burgers zijn betrokken geweest bij het denkproces en nu kunnen zij ook concreet de handen uit de mauwen steken bij de afronding. Vrouwen van Nu Vlijmen gaat hier aan meewerken en nodigt alle vrouwen uit om mee te doen. Heb je geen ‘groene vingers’, maar wil je er toch bij zijn? Dat kan ook, want samen kunnen we veel meer en is het nog leuker.

De vrouwenvereniging heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan voor de komende jaren. Daarom wil zij ook een helpende hand bieden bij het planten van bloembollen als duurzame oplossing tegen het Eikenprocessierupsprobleem. Hierover is zij nog in overleg met de gemeente.

Maar eerst nu het prachtige park in het hartje van Vlijmen. Doe je mee? Kom dan dinsdag 10 december om 9:00 uur met laarzen en tuinhandschoenen naar het gemeentehuis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen