Walk&Talk: Werk zoeken doe je samen

Foto: Pixabay

Staat 2020 voor jou in het teken van het vinden van je droombaan? Misschien kunnen de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Heusden je hier bij op weg helpen.

Tijdens Walk&Talk kun je (tijdelijke) collega werkzoekenden ontmoeten. Van hen krijg je praktische tips, support en enthousiaste aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen! Bovendien is er bij de bijeenkomsten in Vlijmen, op de eerste maandagochtend van de maand, altijd een inspirerende gastspreker, die nieuwe inzichten geeft op het gebied van de solliciteren.

In de Bibliotheek van Oudheusden wordt op de tweede maandagochtend van de maand een bijeenkomst gehouden. Hier is altijd een medewerker van Bijeen bij aanwezig. Zij kan je adviseren over de verschillende regelingen en instanties die er zijn binnen de gemeente Heusden.

Vrijwilligerswerk op je CV?
Tijdens bijeenkomst op 3 februari is het Vrijwilligershuis Heusden te gast. Zij vertellen over de voordelen die je kunt halen uit het doen van vrijwilligerswerk als je “in-between-jobs” bent? Wanneer is vrijwilligerswerk echt van toegevoegde waarde op je CV? En waar moet je rekening mee houden? Bijvoorbeeld als je ook een uitkering ontvangt?

De Walk&Talk bijeenkomsten zijn gratis bij te wonen, na aanmelding via de website van de Bibliotheek. Maak andere mensen die zich aan het oriënteren zijn op werkgebied ook attent op dit initiatief. Hoe groter het netwerk, hoe beter. Samen staan we sterk.

Voor meer info: https://www.bibliotheekheusden.nl/walkentalk.html

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen