Ongehoord zoekt acts voor editie 2020

Foto: Dick Buskermolen van Heusden in Beeld.

Op vrijdagavond 5 en zaterdagavond 6 juni 2020 vindt de vijftiende editie van Ongehoord plaats. Dit is het open podium voor alle musici, schrijvers, dansers en performers in de gemeente Heusden. Het thema dit jaar is ONGEHOORD TREKT DOOR.

Na succesvolle edities in Drunen, Nieuwkuijk, Haarsteeg en Elshout trekt Ongehoord door naar weer een nieuwe Heusdense kern: Herpt! Ook daar wordt dit bijzondere evenement weer op twee identieke avonden georganiseerd. De precieze locaties blijven tot het laatste moment geheim, maar wat de organisatie alvast wel bekend maakt is dat Ongehoord opnieuw een belevenis zal worden voor publiek en de mensen die er gaan optreden.

Aanmelden tot 1 april 2020
Ongehoord is de gelegenheid voor bekende en onbekende Heusdenaren van verschillende leeftijdenen culturen uit alle kernen van hun gemeente om hun talenten te tonen. Zij worden uitgedaagd tot korte optredens voor enkele honderden bezoekers die groepsgewijs van locatie naar locatie lopen. Daarbij zitten altijd onverwachte pareltjes die straks worden opgepikt door het publiek. De inschrijving voor deelname is geopend. Heb jij ook zin om twee avonden mee te doen met jouw podiumact, alleen of met een groep? Meld je dan aan vóór 1 april 2020.Beschrijf wie je bent en wat je laat zien of horen. Na de sluitingsdatum worden alle aanmeldingen bekeken en wordt er een programma samengesteld. Daarbij wordt vooral gelet op de afwisseling van het totale programma.

Voor wie?
Ongehoord is er voor élke vorm van podiumkunst. Nieuwe deelnemers in alle genres zijn dus van harte welkom, zowel kunst met een grote en kleine K. Van lieflijk en zacht tot hard en rauw en van jong tot oud. Zelfs als jouw act slechts kort duurt, is Ongehoord een fantastisch podium. Sterker nog: voor sommige dichters, vertellers, bands, performers en theatergroepen bleek Ongehoord zelfs de eerste stap in hun carrière.

Meer info
Via www.ongehoordheusden.nl of www.facebook.com/ongehoordheusden vind je meer informatie en impressies. Aanmelden doe je via [email protected]. Heb je vragen? Bel gerust naar 0416 – 372826.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen