Woonveste informeert nieuwe bewoners Geerpark

Woensdag zijn de nieuwe bewoners geïnformeerd over de nieuwe woningen op Geerpark Vlijmen Atalanta 2 t/m 18 en Pimpernelblauwtje 2 t/m 12. Ook werden de woning bezocht en was er de mogelijkheid vragen te stellen in infocentrum Morgenland.

Deze woningen worden allemaal gasloos. En zijn nul-op-de-meter, wat betekent dat ze net zoveel energie kunnen opwekken als ze verbruiken. Dat maakt deze woningen bijzonder energiezuinig en duurzaam.

De woningen
De woningen hebben een gebruikersoppervlakte van ongeveer 98 m2. De begane grond is voorzien van een woonkamer met open keuken, hoofdslaapkamer, hal en toilet. Op de begane grond is ook een badkamer met douche, wastafel en toilet. In de badkamer bevinden zich ook wasmachine- en drogeraansluiting. Op de eerste verdieping is een slaapkamer en een techniekruimte aanwezig. Op de overloop is een vlizotrap naar een kleine vliering (bergzolder). Alle woningen hebben een berging in de tuin.

Een comfortabele en mooie, maar vooral ook duurzame en energiezuinige woning. De woningen worden medio maart opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties