Hennepkwekerij in schuurtje bij woning in Elshout

Foto: Gemeente Heusden

Op dinsdag 18 februari  trof de politie drugs aan in het schuurtje dat hoort bij een woning aan de Scheidingstraat in Elshout. Er werden 100 stekken en 100 (afgeknipte) hennepplanten aangetroffen.

De kweekruimte was professioneel ingericht met koolstoffilter, opticlimatekast, ventilatoren, dompelpomp, groeimiddelen etc.  Gezien de aangetroffen hoeveelheid gaat de burgemeester de woning gedurende drie maanden sluiten.

Niet wegkijken maar aanpakken
“We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminaliteit. In Heusden werken we hard aan het bestrijden van criminaliteit. Hierbij gaat het niet alleen om de misdrijven zelf, maar ook om de gevaarlijke situaties die ontstaan voor onze inwoners. Denk bijvoorbeeld aan het grote risico dat een hennepkwekerij betekent voor omwonenden.”

Helpt u mee?
Bij het aanpakken van criminaliteit is Uw hulp onmisbaar!  Wat kunt u doen? Meld verdachte situaties bij de politie of via Meld Misdaad Anoniem. Meld u aan bij de buurtwhatsapp of Buurtpreventie. U kunt uw melding ook doen bij de gemeente, wij behandelen uw informatie strikt vertrouwelijk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen