Informatie over de optochten in gemeente Heusden

Foto: P. Couwenberg

Hieronder een overzicht over alle optochten in onze gemeente Heusden. De optocht in Dwergonië is nu verplaatst naar dinsdag, in Maoskesdam is de start maandag vroeger.

Optocht Vlijmen gaat niet door
In overleg met de gemeente heeft de organisatie van de carnavalsoptocht in Vlijmen besloten de optocht niet door te laten gaan vanwege de weersverwachtingen.

www.knotwilgendam.nl

Optochten Drunen naar dinsdag
Ook de optocht in Drunen gaat zondag 23 februari niet door. De jeugdoptocht is maandag en de grote optocht worden verplaatst naar dinsdag.

www.dwergonie.nl

Optocht Elshout gaat niet door
In Elshout heeft de organisatie in overleg met de gemeente besloten de optocht niet door te laten gaan. De organisatie overweegt de optocht op een ander tijdstip alsnog te laten plaatsvinden. Een besluit hierover moet nog genomen worden.

www.zaandhaozenland.nl

Optocht Herpt mogelijk vervroegd
In Herpt kijkt de organisatie, eveneens in overleg met de gemeente, of de optocht maandag 24 februari vervroegd kan worden en dan om 12.00 uur kan plaatsvinden. Hierover vindt maandagochtend overleg plaats.

Facebook-pagina van Maoskesdam

Optocht Haarsteeg
In Haarsteeg overlegt men maandag 24 februari met de gemeente over de optocht op dinsdag 25 februari.

www.haorendam.nl

Wanneer er ontwikkelingen worden deze gemeld. Namens iedereen die bij de optochten betrokken is bij voorbaat hartelijk dank voor uw begrip!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen