Optocht Zaandhaozenlaand gaat nog steeds door

Foto: Heusden.Nieuws

De optocht In Zaandhaozenlaand gaat voor alsnog steeds door maar wel is de start uitgesteld naar 14.11 uur. Om 13.00 uur is er tussen  de stichting Zaandhaozenlaand en de Gemeente Heusden contact of de optocht wel of niet start, en hoe laat deze eventueel zal aanvangen.

De optocht in Maoskesdam start 2 uur eerder i.v.m. de weersvoorspellingen. De start is nu om 12.11 uur!

De optocht in Knotwilgendam gaat niet door jammer maar wil je toch een leuke en gezellige carnavalsmiddag beleven kom dan met de gehele familie feesten bij ons in de caleidoscoop waar ook de aller kleinsten van harte welkom zijn. Het feest begint om 14.11 uur

Weersverwachtingen
Vandaag valt regionaal erg veel regen. Juist in de provincies waar volop carnaval wordt gevierd is het kletsnat. Dit meldt weeronline. Het is bovendien onstuimig met in het zuiden en midden van het land zware windstoten van 75-100 km/uur. In de loop van de middag neemt de wind af. Ook morgen en dinsdag is het wisselvallig en winderig.

In het hele land valt deze ochtend regen. Vooral in de tweede helft van de ochtend en de eerste helft van de middag kan het soms flink doorplenzen. In Noord-Brabant valt 15 tot lokaal 25 mm. In de tweede helft van de middag wordt het vanuit het noordwesten droger, maar enkele buien blijven mogelijk. Tegen zonsondergang klaart het in het westen op.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen