Verschillende activiteiten in zwembad Die Heygrave afgelast

Foto: Pixabay

In lijn met de landelijk afgekondigde maatregelen en het advies van de drie veiligheidsregio’s van de provincie Noord-Brabant heeft gemeente Heusden besloten om een aantal activiteiten in zwembad Die Heygrave af te lasten tot 31 maart.

Het gaat om de volgende activiteiten:

  • Aquavitaal en Aquavitaal+
  • Bewust bewegen
  • Aquafit en Aquarobics
  • Recreatief zwemmen
  • Gezinszwemmen (zondagochtend).

We nemen als gemeente dit besluit omdat de deelnemers aan deze activiteiten tot de kwetsbare groepen in de samenleving behoren en omdat bij sommige activiteiten er ruim meer dan 100 personen aanwezig zijn in het zwembad. De abonnementen van de deelnemers aan deze activiteiten worden verlengd.

Zwemles
In lijn met de landelijk afgekondigde maatregelen en het advies van de drie veiligheidsregio’s van de provincie Noord-Brabant proberen we in zwembad Die Heygrave ervoor te zorgen dat het aantal mensen onder de 100 personen blijft. Daarom hebben we het besluit genomen om de zwemlesgroepen (wit/oranje/blauw/rood/B/C) dagelijks op te splitsen. Dit heeft de volgende consequenties voor het programma van het zwem-ABC:

  • Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart: de groepen rood/B/C gaan door en de groepen wit/oranje blauw worden geannuleerd.
  • In week 12: de groepen wit/oranje blauw gaan door en de groepen rood/B/C worden geannuleerd.
  • In week 13: de groepen rood/B/C gaan door en de groepen wit/oranje blauw worden geannuleerd.

De peuter- en kleuterzwemlessen en bijlessen van de zwemles gaan wel door omdat dit kleinere groepen kinderen zijn. De lessen die wij annuleren, worden bij de aanschaf van een nieuwe leskaart verrekend.  Bekijk hier het aangepaste activiteitenrooster.

Algemene maatregelen
Heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Dan vragen wij u om niet naar sportcentrum Die Heygrave te komen. Het personeel van zwembad Die Heygrave schudt de komende tijd geen handen meer. Mochten er nieuwe ontwikkelingen en/of maatregelen genomen worden die de dienstverlening van zwembad Die Heygrave raken dan brengen we u daarvan uiteraard op de hoogte.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het coronavirus kijk dan op www.rivm.nl en op www.rijksoverheid.nl/coronavirus of neem telefonisch contact op met het speciale publieksnummer van het RIVM via telefoonnummer 0800-1351. Heeft u specifiek vragen over de zwemlessen of de geannuleerde activiteiten? Stuur dan een WhatsApp naar 06 390 82 575 of neem telefonisch contact op met sportcentrum Die Heygrave via (073) 649 47 44.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen