Milieustraat tijdelijk langer open

Foto: Gemeente Heusden

Het is heel druk bij de Milieustraat en dat is niet wenselijk vanwege de aangescherpte maatregelen en het belang van afstand houden tegen het Coronavirus. Daarom nogmaals de oproep: kom alleen naar de Milieustraat als het écht moet! Probeer ook zoveel mogelijk gespreid te komen.

Dus als het druk is, kom dan een andere keer terug. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de dienstverlening op de Milieustraat door kan gaan!

De openingstijden van de Milieustraat worden tijdelijk verruimd:

  • Vrijdag 27 maart van 13.30-16.00 uur
  • Zaterdag 28 maart van 9.00-16.00 uur
  • Dinsdag 31 maart t/m vrijdag 3 april  van12.30-17.00 uur
  • Zaterdag 4 april van 9.00-16.00 uur

Op de Milieustraat gelden regels. Die zijn er voor de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers. Alleen samen kunnen we de Milieustraat open houden. Dank u voor uw medewerking!

Enkele medewerkers op onze Milieustraat dragen een mondkapje. Zij doen dat om persoonlijke redenen, bijvoorbeeld een partner in een kwetsbare doelgroep of een partner die in de zorg werkt met kwetsbare mensen. Hoewel het dragen van mondkapjes geen beleid van de gemeente is en ze niet nodig zijn als onze medewerkers zich aan de maatregelen van het RIVM houden, snappen we dat deze collega’s ze voor alle zekerheid dragen. Wij rekenen op uw begrip voor hen!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen