De Bibliotheek Heusden maakt je rijker, ook in crisistijd

Foto: Pixabay

Door het coronavirus zijn tot onze spijt alle bibliotheken gesloten. Maar voor zover mogelijk zetten wij onze dienstverlening online door. Kom bijvoorbeeld even tot jezelf met een luisterboek of e-book. Gaat je voorkeur toch echt uit naar een boek van papier?

Gelukkig heeft de Bibliotheek Heusden een manier gevonden om je toch van dienst te zijn. Wij hebben vanaf nu een tijdelijke service waardoor je toch boeken kunt lenen. Via een formulier op onze website kun je boeken aanvragen die je op afspraak kunt afhalen.

Bezoek de website van de Bibliotheek Heusden om te ontdekken hoe de Bibliotheek er voor je is in deze periode. Wij helpen je op weg; de koers uit zetten naar iets waar je van droomde maar te weinig tijd voor had; lezen, studeren, ontspannen, vleugje cultuur en vooral inspiratie!

Ben je al lid van de Bibliotheek? Dan kun je gratis e-books of luisterboeken lenen. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online vestiging van je eigen vertrouwde bieb. Met ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen.

Ook voor niet leden; binnenkort gaat de ThuisBieb online. Dit is een gratis app beschikbaar voor iedereen met e-books voor jong en oud, net als de VakantieBieb. Zo kan iedereen blijven lezen.

We ontmoeten je graag online. Zet je koffie maar vast klaar want iedere werkdag van 10 tot 11 uur is er een online koffiepauze! Ontmoet mensen vanuit je luie stoel!

Door de toestand in de wereld zijn veel mensen aan huis gekluisterd. Dat kan verdrietig, vervelend en misschien soms wel saai zijn. Even een praatje met iemand kunnen maken is leuk en zorgt voor afleiding. De Bibliotheek Heusden experimenteert daarom met een online koffiepauze: het Thuisblijvers Café. Via de link op onze website sluit je gemakkelijk aan bij dit online uurtje.
Digitale vragen?
Onze wekelijkse Digicafés gaan nu niet door, en we kunnen ons voorstellen dat je nu meer dan ooit met digitale vragen zit. Gelukkig helpen de vrijwilligers van seniorweb graag vanaf een afstandje. Ook op hun website is erg veel informatie te vinden. https://www.seniorweb.nl/thuis-online

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen