Genieten van de mooie inzendingen van de fotowedstrijd van PS4FUN

De fotowedstrijd van fotoclub PS4FUN is nu één maand onderweg. Het is mooi om te zien de diversiteit en hoeveelheid aan foto’s die worden ingezonden via hun website http://www.ps4fun.nl/fotowedstrijd. Bekijk onze bijgevoegde video van de inzendingen van de maan maart en geniet ervan.
Wekelijks wordt er via de social media kanalen FaceBook en Instagram een video gedeeld met daarin de ingezonden foto’s van de afgelopen week. Het mooie van deze wedstrijd is dat iedereen mag deelnemen aan deze wedstrijd. De eerste foto’s van deelnemers onder de 18 jaar zijn ook al ingestuurd. Het is niet belangrijk waarmee je de foto hebt gemaakt maar juist het mooie plaatje wat je hebt vastgelegd is het belangrijkste. Dus maak jij foto’s met je smartphone of je tablet dan mag je ook mee doen.
Er zijn vele mooie prijzen te winnen. Een prijzen pot van bijna € 1500,– verdeeld over in totaliteit 15 prijzen geeft al aan dat het zeker de moeite waard is om deel te nemen. Wacht niet te lang met deelnemen en schakel je vrienden, familie en kennissen in om een stem uit te brengen via de website want dat is een van de categorieën waarmee je in de prijzen kunt vallen. Daarnaast is er een categorie voor deelnemers onder de 18 jaar en een categorie voor deelnemers boven de 18 jaar. Kortom heel veel kansen om één van de prijzen te winnen.
Misschien ga je nu in deze periode van corona niet zo vaak meer op pad maar ongetwijfeld heb je de afgelopen periode ook hele mooie foto’s gemaakt die je kunt inzenden. Je mag met 3 foto’s mee doen om één van de prijzen te winnen. Laat ons ook mee genieten van jullie mooie foto’s. Sterker laat ons SAMEN genieten van alle mooie en indrukwekkende plaatjes.
De inzendingen zijn direct zichtbaar op de website en worden de dag er na gedeeld via Instagram, @fotoclubps4fun , en via https://www.facebook.com/fotoclubps4fun/. Behalve dat iedereen de foto’s daar ook kan bekijken kun je de mensen ook oproepen om te gaan stemmen via de website waarmee je misschien wel één van de publieksprijzen gaat winnen.
Wij kijken uit naar nog meer mooie foto’s.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen