Levensboeken één op één uitgereikt

Foto: HTR Media

Stichting Ontmoeten Heusden zette in 2012 het initiatief op om Levensboeken te maken. Een project waarbij vrijwillige schrijvers 45plussers (=vertellers) helpen hun levensverhaal op papier te zetten.
Voor de 4e editie zijn 5 vertellers met schrijvers aan de slag gegaan om hun leven in kaart te brengen.

De leeftijd van de vertellers varieert van 53 tot 89 jaar. De inhoud is voor de verteller zelf. Niets moet. Alles mag. Er wordt slechts 1 boek uitgegeven tenzij de verteller anders bepaalt. Prachtig gedrukt en gebonden. Boeken met “gouden randjes” vinden alle betrokkenen! Corona Normaliter worden de Levensboeken tijdens een feestelijke bijeenkomst in de bibliotheek Drunen overhandigd, nu onmogelijk gemaakt door alle corona maatregelen. De datum stond al maanden vast.

Stichting Ontmoeten weet dat er heel hard gewerkt is aan het halen van de deadline. Weet ook dat er enorm uitgekeken wordt naar het behaalde eindresultaat. Daarom werden op 18 april de Levensboeken één op één uitgereikt bij de voordeur met inachtneming van 1,5 meter. Persoonlijke verhalen vol emotie, verdriet maar ook geluk. “MIJN boek” reageerden de vertellers bij ontvangst met gepaste trots.
Verteller Laurens Wijgers uit Vlijmen ontvangt zijn boek van schrijfster Ingrid Veldkamp (uit Drunen) met inachtneming van 1,5 meter!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen