Nieuws van Protestantse gemeente Drunen

Foto: Pixabay

Tijdens de paascyclus heeft iedereen kunnen ervaren hoe een kerkdienst via Zoom gevolgd kan worden. Voor een aantal gemeenteleden heeft deze vorm van verbinding tijdens én na de kerkdienst een extra toegevoegde waarde. Daarom is er  in de kerkenraad besloten om voorlopig door te gaan met het uitzenden van de dienst via Zoom.

Dit alleen als de dienstdoende voorganger ook daadwerkelijk fysiek in de kerk aanwezig is. Deze kerkdienst is online te beluisteren (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21870 of www.kerkdrunen.nl)

Openstelling van de Kerk:
Om de openstelling een vervolg te geven, gaat de kerk de komende week op de volgende momenten weer open. Voor wie dat wenst, is er de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken, een gebed te doen of om er gewoon even te zijn. Voor wie dat wenst is er ook de mogelijkheid met iemand van het pastoraat te spreken.

Iedereen wordt uitgenodigd om wanneer daar behoefte toe is naar de kerk te komen. Graag wel de richtlijnen vanuit het RIVM daarbij in acht nemen s.v.p.

< Maandag 4-5: Van 18.45 tot 19.45  (Matthijs van Zanten)
< Woensdag 6-5: Van 09.00 tot 12.00 (Rien Nagtegaal)
< Donderdag 7-5: Van 10.00 tot 11.00 (Angeique v.d. Krol)
< Vrijdag 8-5: Van 14.00 tot 15.00 (Bram Wassenaar)
< Zondag 10-5: Na de dienst tot 12.15 uur (Bram Wassenaar)

Collectes voor de maand mei Diaconie

<  3 mei Kerk in Actie Noodhulp
< 10 en 17 mei onze eigen diaconie (plaatselijk werk)
< 24 mei Kerk in Actie Werelddiaconaat
< 31 mei Pinksterzending.
De Kerk in Actie -collectes zijn doorzendcollectes. De totale maandopbrengst worden gelijkelijk verdeeld over de doelen. Uw collectestortingen voor mei kunt u overmaken op: NL92RABO 0162 6153 10 t.n.v. Diaconie van de Prot. Kerkgemeenschap Drunen.

De Klokken van Hoop.
Het initiatief klokken luiden voor hoop wordt afgesloten met de laatste luiding op bevrijdingsdag 5 mei, 12.00 – 12.15 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen