Zanger Niels van Kollenburg verrast bewoners Zandley in Drunen

Foto: Niels van Kollenburg

De Udenhoutse zanger Niels van Kollenburg heeft afgelopen week de bewoners van woonzorgcentrum Zandley in Drunen aangemaam verrast met een muzikaal optreden in de binnentuin.

Vanwege het mooie weer mochten de bewoners voor het eerst in kleine groepjes naar buiten om Niels zijn optreden te bewonderen. Op deze manier konden de veiligheidsmaatregelen in acht genomen worden én de bewoners tevens van het mooie weer en dit bijzondere optreden genieten.

Niels zet zich in tijden van de coronacrisis extra in om zorginstellingen te verblijden met zijn muziek.
Naast eigen repertoire zingt Niels van Kollenburg een breed scala aan covers waarmee hij zich op iedere doelgroep weet te richten. De bewoners genoten dan ook zichtbaar van de hits en meezingers van toen. Zowel Nederlandstalig als Engelstalige sixties kwamen aan bod, voor ieder wat wils!“Het is geweldig om een glimlach op het gezicht van deze lieve mensen te toveren, soms zie je ze van oor tot oor genieten. En dan al die lieve bedankjes. Nu ze nauwelijks naar buiten kunnen, kom ik gewoon naar ze toe!”

Niels trad eerder al meerdere malen in Drunen op, onder andere in de pauze bij het Groot Dwergonisch Mannenkoor. Voor meer informatie: https://nielsvankollenburg.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties