Speeltuin Nederhemert geopend!

Foto: Speeltuin Nederhemert

Speeltuin Nederhemert  opent haar deuren met een nieuwe eigenaar. Kom genieten op het zonnige terras van een kopje koffie met gebak, terwijl de kinderen spelen in de nostalgische speeltuin. Ook voor de lunch of een lekkere avondmaaltijd ben je hier van harte welkom.  

U kunt  terecht voor diverse dingen: het meest belangrijk is natuurlijk spelen met uw (klein)kinderen in een authentieke speeltuin onder een aantal eeuwenoude bomen.

Als u het spelen moe bent of gewoon lekker aan het fietsen bent, kunt u b vanzelfsprekend ook de inwendige mens versterken op het grote terras of in de binnenruimte, beiden met zicht op de speeltuin. Speeltuin Nederhemert serveert u graag een heerlijke kop koffie of cappuccino, frisdrank of wat sterkers. Ook voor de kinderen is er een uitgebreid assortiment van frisdranken tot heerlijk softijs.

“Ook aan de hongerige mensen is gedacht: salades, tosti’s, frietjes of een softijsje voor uzelf of de kinderen? Geen probleem! Wilt u iets meer in de vorm van een lekker stuk biologische kip of wat anders? Dat kan! Ook voor een kinderfeestje of familiefeest ben je bij de Speeltuin aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden: 06-21113232 of via [email protected].

Geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur. Facebookpagina https://www.facebook.com/Speeltuin-Nederhemert-157891994284054

Het adres is:
Kasteellaan 11
5317 KX Nederhemert-zuid

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen