Diverse workshops bij Vrijwilligershuis

Foto: Pixabay

De zomervakantie staat voor de deur en er is gewerkt aan een mooi programma met workshops na de vakantie maar ook voor de thuisblijvers. Lees snel wat er voor u tussen zit. Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen, zodat u zonder risico aan de cursussen kunt deelnemen.

Kijk hieronder voor het aanbod.

Workshop smartphone fotografie met wandeling
Ben jij iemand die graag wat foto’s plaatst op Facebook of in de Whatsapp-groep van je club, organisatie of in je Nieuwsbrief? We gaan samen op pad in en klein groepje en leren van een professionele fotograaf hoe je leuke foto’s kunt maken. Aanmelden

Workshop de beste start met je kind
Iedere ouder wil natuurlijk de beste start voor zijn of haar kind en een gelukkig en gezond leven. Annette van der Knaap komt een presentatie geven over dit thema. Jeugd ervaringen als fundament voor een gelukkig & gezond leven.  Deze workshop is gericht op ouders en alle mensen die met kinderen omgaan.
Aanmelden

Workshop herkennen van en omgaan met discriminatie en polarisatie
Kent u mensen die met uitsluiting of discriminatie te maken hebben? Bent u zelf ooit gediscrimineerd? Weet u hoe u met discriminatie om kan gaan? Leer meer over dit actuele onderwerp en praat mee. Aanmelden

Nieuwe vacatures

  • Buurtbemiddeling zoekt vrijwilligers die bemiddelingsgesprekken voeren, wanneer buren een conflict tussen beiden niet meer zelf op kunnen lossen, maar de wil daartoe er wel is.
  • ZorgSaam zoekt mensen die graag een praatje maken tijdens een wandeling of een kopje koffie in de tuin? Heeft u tijd over? Het wordt zeer gewaardeerd.

Nieuw online aanbod
Neem de tijd en leer (meer) op jouw tempo en tijdstip over allerlei onderwerpen. Neem hier een kijkje voor het totale aanbod. Kies er eentje of doe ze allemaal! Gratis! Het varieert van het leren van een nieuwe Taal, volg een Masterclass, Excel, Vitaliteit, De kunst van het netwerken, Vergeet je brein niet, De kracht van goed slapen, Zet je zelf neer, Goed notuleren, Culturele Diversiteit, Ieder project een succes, Slim inkopen en nog veel meer.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen