Nieuws van Protestante kerk Drunen

Foto: Pixabay

U bent welkom in de kerk. Voor de diensten in augustus hoeft u zich niet meer van te voren op te geven. Bij de ingang wordt nog wel uw naam en telefoonnummer genoteerd.

Collectes   Diaconie

Digitale Rampenton voor Beiroet
De  diaconie heeft besloten om de (digitale) Rampenton neer te zetten voor hulp aan slachtoffers van de explosie in Beiroet.  U kunt uw steun bieden door een gift over te maken naar de gebruikelijke bankrekening voor de diaconie, onder vermelding van Rampenton Beiroet

Door de enorme explosie in de haven van Beiroet zijn zeker honderd doden en duizenden gewonden gevallen, de helft van de stad is beschadigd en 300.000 mensen zijn dakloos. De nood is hoog: Libanon zucht al onder een zware economische crisis en de gevolgen van de coronacrisis. Kerk in Actie is noodhulp gestart via het internationale kerkelijk netwerk en de eigen partners ter plekke. Uw steun voor Libanon is zeer hard nodig!

De 5 collectes voor het rooster in augustus zijn:
< Kerk in Actie: zending / Heilig Avondmaal: schoolproject Nsobe Trust Zambia /
< 3 x  eigen diaconie (plaatselijk werk)
< Uw collecte storting voor augustus kunt u overmaken op NL92RABO 0162 615310  t.n.v. Diaconie van de Prot. Kerkgemeenschap Drunen.

Instandhouding Erediensten en pastoraat. 
Voor de instandhouding van kerkdienst-gebouw en pastoraat collecteert het college van kerkrentmeesters wekelijks in de kerkdienst. Om toch in Corona tijd te kunnen geven, kunt u meerdere collectes bij elkaar optellen en at bedrag overmaken naar NL34RABO 0112684226 t.n.v. Protestantse gemeente Drunen met vermelding `collecte College’ In de maand augustus staan er geen afdracht collecten in het rooster. Alle gaven komen ten goede aan onze gemeente. Bij voorbaat dank voor Uw gift.

Eredienst zondag 9 augustus
Voorganger: ds. Evert Overeem uit Leusden
Ouderling: Wim van Engeland
Bijbellezing Schriftlezing en tekst: 2 Samuel 16

Kerkdienst via zoom
Voor extra beveiliging vraagt zoom om een code (“enter your meeting password”) nadat je op de link hebt geklikt om deel te nemen aan de kerkdienst via zoom. Wanneer hier de code 5151 wordt ingevuld, klik je op continue en gaat verder alles het zelfde als voorheen.

https://us02web.zoom.us/j/9076656950?pwd=ZE1aMGpxMXRMbS9ycUQ0bWxlM1V1Zz09

Meeting ID: 907 665 6950 Passcode 5151  Privacy Disclaimer: Iedereen maakt zelf de afweging om Zoom wel/niet te gebruiken.

Geef nooit wachtwoorden door. Tijdens de dienst kan ook gebruik worden gemaakt van de chat functie om bijvoorbeeld voorbeden door te geven. Op deze manier wordt de dienst interactiever. Op deze manier blijven we zoeken naar meer mogelijkheden om met elkaar verbonden te blijven. Deze kerkdienst is ook online te beluisteren. (http://wwwkerkomroep.nl/kerken/21870 of www.kerkdrunen.nl)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties