Gestolen Audi S5 Cabrio uitgebrand in Vlijmen

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag uitgebrand aan de Molenhoek in Vlijmen. Het bleek om een gestolen Audi S5 Cabrio te gaan.

De melding van de brand kwam rond 01.30 uur. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig een Audi S5 Cabrio volledig in brand. Ondanks de snelle inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de auto volledig verloren ging.
Enkele getuigen hadden gezien dat twee auto’s vanaf de Vlijmense Dijk de Molenhoek in waren gereden. Even later zagen zij een van de auto’s wegrijden. Op de Molenhoek zagen zij iets branden.

In de nabijheid van der auto werden in de berm kenteken platen aangetroffen. Na het opvragen van het kenteken bleken deze kenteken platen ook bij een
Audi te horen, maar na telefonische navraag bij de eigenaar alwaar deze Audi op naam stond bleek het niet om die Audi te gaan. De man gaf aan eerder deze
week een snelheid boete te hebben ontvangen op een plek waar hij niet was geweest. Na verder onderzoek van de politie bleken de platen vals te zijn en niet bij het brandende voertuig te behoren.

Via het chassisnummer kon de politie uiteindelijk achterhalen dat het voertuig op 6 juli van dit jaar is gestolen in Muiden. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.  De politie sluit niet uit dat het voertuig is gebruikt voor een misdrijf maar dat zal verder onderzoek moeten uitwijzen. De brand trok veel bekijks van onder anderen flink wat jongeren, maar ook van darter Michael van Gerben alwaar het brandende voertuig praktisch voor de deur stond.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties