34e Boekenbeurs in voorbereiding!

Foto: Boekenbeurs

Ondanks het heersende corona virus gaat de Vincentiusvereniging  gemeente Heusden toch weer de jaarlijkse Boekenbeurs organiseren op 23, 24 en 25 oktober!

Na raadpleging van de GGD en de gemeente Heusden heeft het bestuur van de Vincentiusvereniging besloten om de traditionele jaarlijkse Boekenbeurs ook dit jaar weer te houden op het terrein van abdij Mariënkroon, maar natuurlijk wel met in achtneming van de voorschriften van het RIVM.

Zo zullen er maximaal 50 bezoekers en 10 vrijwilligers tegelijkertijd in de tent aanwezig mogen zijn. Om te voorkomen dat bezoekers buiten in de regen moeten wachten, zal er een voortent bij de ingang worden geplaatst. Bij binnenkomst zal iedereen gevraagd worden de handen te ontsmetten en te verklaren dat men geen ziekteverschijnselen heeft. Tegen een kleine vergoeding kunnen bezoekers een mondkapje aanschaffen. Binnen is er een route uitgezet, waarbij bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen en moeten aanhouden en ditmaal zal er geen koffiecafé zijn.

Op deze manier willen we de beurs door laten gaan, zodat de Vincentiusvereniging gemeente Heusden van de opbrengst activiteiten kan bekostigen voor de bestrijding van armoede in onze gemeente.

Helaas  blijft de kans bestaan dat tot op het laatste moment, op last van de overheid, de beurs geen doorgang kan vinden als het virus ook in ons gebied blijft oprukken.

Voor meer en actuele informatie over de 34e Boekenbeurs kan men terecht op www.vincentiusheusden.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen