Kinderen met KindPas krijgen een kledingbon voor Jola Mode

Foto: Stichting Leergeld

Alle kinderen in het bezit van de KindPas krijgen in de maand oktober een kledingbon ter waarde van €110 per post thuisgestuurd. De bon kan worden besteed bij de vestiging van Jola Mode in Drunen of Vlijmen.

De actie is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Heusden, Stichting Leergeld Heusden en de bekende modeketen. De gemeente stelt €100 per kind beschikbaar, Jola Mode verhoogt dit bedrag als sympathiek gebaar met €10. Ouders/verzorgers mogen in de vestiging in Drunen óf Vlijmen gezellig met hun kind(eren) leuke setjes (winter)kleding uitzoeken en passen.
Jola Mode met 83 vestigingen in Zuid-Nederland staat al jaren bekend om haar ruime keuze voor jongens en meisjes, variërend van stoere tot aan lieflijke kleding.

Om een te grote toeloop bij de Jola Mode-vestigingen in Drunen en Vlijmen te voorkomen, worden de bonnen in de maand oktober gefaseerd verstuurd.

Ouders/verzorgers die door de coronacrisis financieel in zwaar weer terecht zijn gekomen – en mogelijk in aanmerking komen voor de HeusdenPas/KindPas wordt geadviseerd om de passen aan te vragen (www.heusden.nl/storage/pdc/heusdenpas).

Als de passen worden toegekend, kunt u zich aanmelden bij Leergeld en kunt u ook van alle andere vergoedingen van Leergeld gebruik maken. Meer informatie en aanmelden op www.leergeld.nl/heusden (aanmelden bij “Doe een aanvraag”).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties