Karin Achten (Vlijmen) brengt boek ‘De Vasari Gang’ uit

Foto: Karin Achten

Karin Achten uit Vlijmen presenteert op zaterdag 3 oktober haar boek ‘De Vasari Gang’ in Station 88-Huis voor Ondernemerschap en Innovatie aan de Burg. Brokxlaan 12 in Tilburg. Het genre van haar boek is Spiritueel/historisch roman. Aanvang is 15.30 uur. Vanwege Corona is er helaas maar voor 30 gasten plaats.

Geloof je in zinvol toeval? Wie of wat wijst je de weg?

Met het verschijnen van ‘De Vasari Gang’ neemt  Karin, door het verhaal op speelse wijze te vertellen, veel vragen en angsten bij de lezers weg omtrent de overgang tussen het hier-nu en het hiernamaals. Balancerend tussen spiritualiteit en rationaliteit, weet de schrijfster uiteindelijk een brug te slaan naar een nieuw bewustzijn.

Tevens is in de roman een werkboekje opgenomen, waarin men zelf de toegangscode kan ontcijferen van zijn/ haar persoonlijke levensmissie. Daarmee heeft de lezer de richtlijnen van zijn levensspel in handen , die hem toegang verschaft naar ‘De Vasari Gang’ – De geheime gang naar de bron van Al dat is.

‘De Vasari Gang’ is vanaf 3 oktober verkrijgbaar en te bestellen via  www.obeliskboeken.nl, boekhandels en  bol.com

Karin Achten:
Als freelance schrijver, columnist, numerologe en founder van het online gezondheidsplatform www.todayimeet.nl, wil Karin Achten mensen inspireren en motiveren hun diepere levensbestemming te helpen vinden door bewustwording en inzicht te scheppen in het levensconcept.

Karin Achten is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon. Met de bijbehorende aanhang en drukte is het nooit saai in huize ‘Achten’ en dat geeft genoeg inspiratie tot bloggen over het dagelijks leven. Op haar website Today I Meet voorziet ze haar lezers al dagelijks van een ‘healthy-bewustzijns-shotje’. Voor Kees! geeft ze ons in haar columns een kijkje achter de schermen van het drukke gezin en haar passie voor gezondheid, spiritualiteit en bewustwording.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties