Schakelring/MIJZO zoekt vrijwilligers

Wilt u graag iets betekenen voor een ander en lijkt het u leuk om activiteiten te doen met ouderen? Lijkt het u leuk om bijvoorbeeld iedere week een rondje op de duo-fiets te fietsen in de mooie omgeving, gezamenlijk spelletjes te spelen op de locatie, wandelen met de bewoner in de mooie natuur of gewoon een praatje maken met een bewoner?

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Kees Machielsen
[email protected]
Tel. 06-34882672
Locaties: Eikendonk Waalwijk en Elzenhoven Sprang-Capelle

Meta Span
[email protected]
Tel. 06-24928236
Locaties: Sint Antonius Heusden, Sint Janshof Vlijmen en Zandley Drunen

Ilse Donker
[email protected]
Tel. 06-14581062
Locaties: Spoorwiel Waalwijk en Koetshuis Waalwijk

Schakelring ondersteunt ouderen in regio Waalwijk, Heusden, Loon op Zand en Tilburg. Vanuit een mensgerichte cultuur vormen (wijk)bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers samen Schakelring. Stuk voor stuk betrokken mensen met een warm hart. Mensen die met de handen uit de mouwen klaarstaan om een ander te helpen. Allen met één missie: ondersteunen van ouderen bij het leven en genieten, van mens tot mensen.

De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring, drie zorgorganisaties in het werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch, gaan per 1 januari 2021 fuseren. Samen gaan ze verder onder een nieuwe naam: MIJZO. Alle informatie over de fusie is te vinden op de tijdelijke website www.mijzo.nl 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen