Gezocht Jeugdburgemeesters

Foto: WGF

De gemeente Heusden zoekt Heusdense kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten Denk bijvoorbeeld aan de opening van de Koningsspelen, Dodenherdenking, ontvangst van Sinterklaas en de sleuteloverdracht aan de carnavalsprinsen.

Woon jij in de gemeente Heusden, zit je in groep7 van een basisschool of school voor speciaalonderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan énkun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij een van de jeugdburgemeesters die wordt  gezocht voor 2021!

Solliciteer!
Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan de burgemeester van Heusden waarin je uitlegt waarom jij nou juist de burgemeester kan helpen bij haar werk. Laat je ouders de brief ook
ondertekenen en stuur deze vóór 20 november 2020 naar gemeente Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Mailen mag ook naar [email protected]. Als je een filmpje maakt kun je dat via ‘Wetransfer’ naar dit mailadres sturen

Alle kinderen die solliciteren mogen op woensdag 9 december 2020 op het gemeentehuis in Vlijmen hun sollicitatie toelichten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen