Kerkberichten van de parochie heilige Augustinus

Foto: Ad Kraamer/HTR

Op basis van de mededelingen van RIVM en bisdom, wordt het bijwonen van een viering beperkt tot maximaal 30 personen en komen de vieringen op Kerstavond te vervallen. Dat betekent dat u vooraf dient te reserveren. Wij verzoeken u contact op te nemen met ons parochiesecretariaat. Gelieve zonder reservering niet naar de kerk te komen en rekenen op uw begrip en medewerking in deze.

Mocht u niet naar de kerk kunnen komen, kunt u alle vieringen in Vlijmen volgen via live-stream. Ga naar de website www.augustinus-parochie.nl en klik op de link “Uitzending viering”. De viering van 11.00 uur op 1e Kerstdag in Vlijmen wordt ook uitgezonden via de HTR.

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
Vrijdag 25 december 1e Kerstdag
11.00 uur Eucharistieviering Intenties:  Cor van Zon, Nelly Zeeuwen – Pechtold, Janny van Tuijl, Riet Smulders – Schellekens, Mariëlle Cassant – Smulders, Toon en Lena Pijnenborgh – Klerx, Theo Bloemendaal, Jeanete, Piet en Tiny Bloemendaal, Lies van Zuijlen – Lammers, Margaretha Nelissen en Kees Schouten, Jo van de Pol – van Oosterhout vanwege jaargetijde, Katarzyna Hendriks vanwege verjaardag.
Zaterdag 26 december 2e Kerstdag
11.00 uur Eucharistieviering Intenties: Cor van Zon, Nelly Zeeuwen – Pechtold, Janny van Tuijl.
Zondag 27 december 11.00 uur Woord- en Communieviering
Intenties: Cor van Zon, Nelly Zeeuwen – Pechtold, Janny van Tuijl.
Donderdag 31 december Oudjaarsavond 19.00 uur Eucharistieviering.
Vrijdag 1 januari Nieuwjaarsdag 11.00 uur Eucharistieviering. Intenties: Nelly Zeeuwen – Pechtold, Janny van Tuijl, Michaëla Teeuwen – de Vaan.
Zondag 3 januari 11.00 uur Eucharistieviering. Intenties: Nelly Zeeuwen – Pechtold, Janny van Tuijl, Piet en Lina van den Brandt – van Opzeeland, Toon Klerkx, Dina Klerx – Boom.

Kapel Sint Janshof:
De vieringen in de kapel van het St. Janshof komen vanwege de coronamaatregelen voorlopig te vervallen.

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Vrijdag 25 december 1e Kerstdag  09.30 uur Eucharistieviering Intenties:
Driek en Lies Beekmans – Vervoort en zonen Jan en Jo en zwager Kees, Wiet Branten, Jolijn Branten, familie Branten – Snijders, familie de Vaan – van Geffen, Ries van Son en Tonny van der Lee – van Son, Tonny Pulles, overleden ouders Pulles – Verhoeven, overleden ouders van Son – Branten.
Zaterdag 2 januari 19.00 uur Eucharistieviering. Intentie: Annie Brands – Kouwenberg vanwege 1e jaargetijde.

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Zaterdag 26 december 2e Kerstdag 09.30 uur Eucharistieviering. Intenties: Corrie van de Wiel – Flipsen, Gerardus van Eggelen en Wijnanda van Eggelen – van Son en zoon Antoon, Diny en Henk Damen – van Eggelen, Petrus van Mol en Elisabeth van Mol – van Halder, pastoor Kees Schuurmans, zuster Clara, Theo Schelle, Tona Schelle – Verhoeven en zoon Tiny, Kees van Veldhoven, Rie van Veldhoven Marisaël, overleden ouders Pullen van Son en kinderen, Frank de Laat, Peter de Groot, Mari en Jo Heesbeen – Keetels, Frederique van Dijk, Antoon en Doortje van der Geld – van Breugel, overleden leden familie de Wilt – Vromans, Marijke Pullen, Janeke en Piet van Halder- van Son en zoontje Peter, Thieleman Pullen, ouders van Eggelen – van Hulten, ouders van Beijnen – van de Heuvel, overleden familie van Kol – van Bon, Robert de Vaan, Cees en Riet de Vaan – van der Heijden, André en Mien van der Heijden – Klerks, Marij van der Heijden – Verhagen, Jo en Bets van Zon – de Vaan.

Zondag 27 december 09.30 uur Eucharistieviering komt te vervallen.

Zondag 3 januari 09.30 uur Eucharistieviering. Intenties:  Jo van Zon – van Baardwijk vanwege trouwdag, Corrie van de Wiel – Flipsen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen