Aanpassing dienstregeling Arriva

Foto: Pixabay

De lockdown in Nederland is verlengd tot minstens 9 februari 2021. Het openbaar vervoer is tot die tijd alleen bedoeld voor noodzakelijke reizen. Arriva houdt in de uitvoering van de dienstregeling dan ook rekening met reizigersaantallen die de komende weken laag blijven.

Dienstregeling t/m 6 februari 2021
Tot en met zaterdag 6 februari 2021 rijden de bussen in Brabant op werkdagen volgens de vakantiedienstregeling. Dit betekent dat op een aantal buslijnen minder vaak wordt gereden. Buurtbussen rijden tijdens de lockdown niet. Er zijn ook lijnen die geheel of gedeeltelijk vervallen. Check hier de dienstregeling.

Dienstregeling West-Brabant t/m 6 februari 2021
Dienstregeling Breda t/m 6 februari 2021
Dienstregeling Oost-Brabant t/m 6 februari 2021
Dienstregeling Tilburg t/m 6 februari 2021
Dienstregeling Den Bosch t/m 6 februari 2021

Extra vervoer eindexamenleerlingen en praktijkonderwijs
Voor eindexamenleerlingen en praktijkonderwijs wordt naar diverse scholen extra vervoer geboden. Het extra vervoer wordt gecommuniceerd via de scholen en is niet zichtbaar op deze website en in de digitale reisplanners.

Let op: de scholierenlijnen 639 en 662, die normaal niet rijden tijdens de vakantiedienstregeling, rijden vanaf 18 februari 2021 wel.

Transferiumlijnen Den Bosch

Door de sluiting van horeca, culturele voorzieningen en de meeste winkels rijden de Transferiumlijnen t/m 6 februari 2021 minder:

  • De lijnen 70 (P+R Transferium De Vliert) en 80 (P+R Transferium Pettelaarpark) rijden helemaal niet.
  • Lijn 60 (P+R Transferium Deutersestraat) rijdt alleen nog overdag. De laatste rit op maandag t/m zaterdag vertrekt vanaf het Transferium om 18.41 uur, dat is vanaf de binnenstad om 18:48 uur. Op zondag wordt de normale dienstregeling gereden, de laatste rit vertrekt dan om 17:53 uur vanaf het Transferium, dat is vanaf de binnenstad om 18.00 uur.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Reacties