Adri van Bijnen vrijwilliger van het jaar bij VV Nieuwkuijk

Foto: VV Nieuwkuijk

Adri is Bijnen is benoemd toto vrijwilliger van het jaar 2020 bij VV Nieuwkuijk. Hij is de ‘Poortwachter van Kuijk’. Hij woont kortst bij het voetbalveld van alle leden en houdt het nodige oogje in het zeil. Maar soms lijkt het alsof hij op het sportpark woont.

Adri is wat je noemt het mooi voorbeeld van een stille maar o-zo-belangrijke drijvende kracht. Hij is op maandag en vrijdag met regelmaat op de club. En ook op andere momenten altijd bereid om mee te helpen. Staat meteen klaar. Doet daarin wat hij denkt dat goed is voor de club. Loopt niet voorop in de polonaise, maar geeft wel zijn mening. Altijd met een positieve inslag. Waardeert ook de andere vrijwilligers om wat zij doen.

Adri is de ‘Poortwachter van Kuijk’. Hij woont kortst bij het voetbalveld van alle leden en houdt het nodige oogje in het zeil. Maar soms lijkt het alsof hij op het sportpark woont. Voor de sleutel kun je zo nodig bij hem terecht.
Adri is al vele jaren de consul van de vereniging. Met een objectieve blik beoordeelt hij voor de KNVB of de afgelastingen een terechte beslissing zijn.

Hij is vanaf 1957 lid van onze vereniging en heeft het tot Nieuwkuijk 1 geschopt. Op de donderdagavonden is hij steevast in de kantine te vinden en neemt hij de week door met zijn oud-medespelers op onder staande foto Theo van Bijnen (gehurkt rechts), Huub Fitters (gehurkt links van hem) en tot voor kort toenmalig leider Hub Figee (staand rechts). Adri zie je gehurkt in het midden.

Op zondag is Adri trouwe supporter van Nieuwkuijk 1. Heeft zelf ook jaren in Nieuwkuijk 1 gevoetbald. Heeft met zijn ervaring een kritische blik maar wel met een positieve bedoeling.

Van harte proficiat met deze waardering voor een zeer gewaardeerd verenigingsmens

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen