Bibliotheek Heusden brengt de Nationale Voorleesdagen bij je thuis

Foto: Bibliotheek Heusden

Van woensdag 20 januari tot en met zaterdag 30 januari 2021 vinden voor de 18e keer De Nationale Voorleesdagen plaats. Het Prentenboek van het Jaar Coco kan het!, over een vogeltje dat leert vliegen, gemaakt door Loes Riphagen (Gottmer) staat centraal. Helaas kunnen we jullie dit jaar niet uitnodigen in de Bibliotheek. Maar we brengen Coco graag naar je toe.

Juist nu is voorlezen belangrijker dan ooit. Voorlezen is een fijn moment om de tijd thuis samen door te brengen en het versterkt ook nog eens de band tussen ouder en kind Via onze website zijn er veel leuke lees- en knutselactiviteiten te vinden.

Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen is er bij onze boekenservice een Voorleesverrassingstas te reserveren. Je vindt hierin een aantal prentenboeken uit onze collectie, een knutselactiviteit en misschien wel een kleine Coco. (zolang de voorraad strekt)

Lezen met de burgemeester en dansen met de Biebband
Burgemeester Willemijn van Hees leest peuters en kleuters uit Heusden dit jaar digitaal voor uit Coco kan het!  Aansluitend gaan we lekker zingen en dansen met onze eigen Biebband. Via onze website krijg je toegang tot deze digitale activiteit. Deze is tot en met 30 januari op ieder gewenst moment te bekijken.

Het voorleesontbijt op de televisie.
H.K.H. Prinses Laurentien opent 20 januari De Nationale Voorleesdagen met een voorleesontbijt in het AVROTROS-programma Zin in Zappelin op NPO3. De aflevering ‘Voorlezen’ van Zin in Zappelin is woensdag 20 januari 2021 om 07.05 uur te zien bij AVROTROS op Zappelin (NPO 3). De herhaling is om 12.00 uur.

Meer informatie via www.bibliotheekheusden.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws. Wist u dat wij iedere morgen bijna 2500 nieuwsbrieven verzenden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen