Oproep aan jubilerende verenigingen, instellingen en stichtingen

Foto: HKK Onsenoort

Welke vereniging, stichting, instelling viert in 2022 een jubileum? In 2022 viert Heemkundekring Onsenoort haar 75-jarig bestaan. Een jubileumcommissie is inmiddels gestart om in ieder kwartaal van 2022 minimaal een jubileumactiviteit te organiseren.

Naast deze jubileumactiviteiten lijkt het ons een goed idee om in ons jubileumjaar ook in het verenigingsblad  ‘Met Gansen Trou’ aandacht te schenken aan andere jubilerende verenigingen, instellingen en stichtingen in ons heemgebied, die in 2022 hun jubileum vieren. In januari 2022 verschijnt een artikel over 75-jaar HKK Onsenoort. Maar ‘Met Gansen Trou’ verschijnt daarna nog het hele jaar door. De redactie is op zoek naar deze jubilerende verenigingen e.d. Zo meldde 100 Jaar Scherpschuttersvereniging Prinses Juliana uit Vlijmen zich al, evenals 50 Jaar Buurtvereniging de ‘Rooie Hoek’ in Elshout en koor Albateso.

Wie meldt zich nog meer aan bij de redactie van MGT? We bieden ruimte in MGT van 4-6 pagina’s. De jubilerende vereniging verzorgt zelf het artikel met bijpassende illustraties. Wat zou het mooi zijn wanneer we iedere maand een andere jubilaris aandacht kunnen schenken. Reacties aan: [email protected] t.a.v. Bas Rietdijk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen