LETS GO HEUSDEN 2.0 een groot succes

Foto: Stichting de Schroef

Op maandag 3 mei vond de tweede editie plaats van LETS GO HEUSDEN. Deze sport -en speldag was voor alle kinderen van de basisschool en werd georganiseerd door twee Citytrainers onder begeleiding van buurtsportcoach Jos van Stichting de Schroef. Tijdens de eerste editie in de carnavalsvakantie waren er voornamelijk kinderen uit Oudheusden. Dit keer waren er veel meer kinderen uit de omgeving.

LETS GO HEUSDEN vond plaats bij basisschool De Dromenvanger. De kinderen konden zowel binnen als buiten verschillende sporten en spellen beoefenen. Op de speelplaats van school konden kinderen proberen om zolang mogelijk te blijven zitten op een rodeostier. Daarnaast konden de kinderen boogschieten, stuntsteppen en voor de jongere kinderen was er ook stoepkrijten.

Binnen in school konden de kinderen knutselen, slijm maken, lasergamen (in een lokaal!) en met lego tech een bestuurbare auto bouwen onder begeleiding van de bibliotheek Oudheusden.

Buurtsportcoach Jos: “Bij de eerste editie hadden we 60 kinderen, nu al ruim 100. Wij vinden het belangrijk dat kinderen op een gezellige manier met elkaar kunnen spelen. Ik vind het gaaf om te zien veel partijen en organisaties in Oudheusden het samenspelen een warm hart toe dragen en deze sport -en speldag tot een succes kunnen maken.”

Naast de goede hulp vanuit school en buurtbestuurt Oudheusden waren er ook diverse jongeren uit het dorp en Citytrainers uit de gemeente die de spellen begeleidden.

De organisatie mag terugkijken op een zeer geslaagde tweede editie van LETS GO HEUSDEN. Deze dag werd mede mogelijk door Ik ben Geweldig, COOP Oudheusden en buurtbestuurt Oudheusden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen