Marco Driesprong presenteert nieuwe aflevering HTR Actueel

Foto: HTR Actueel

Zaterdag 3 juli is er weer een nieuwe aflevering van HTR Actueel. Presentator Marco Driesprong gaat in de studio in Vlijmen twee onderwerpen bespreken. Deze keer zijn de items zijn Jeroen van den Bosch over de speelfilm ‘Herman’ en Ewald van Warmerdam en Ronald Heesbeen komen vertellen over de samenwerking GroenLinks en PvdA. Aanvang van de uitzending is 19.00 uur

Film ‘Herman’
De Stichting Evenementen Vlijmen brengt verbinding tot stand door culturele activiteiten te organiseren die voor alle inwoners toegankelijk zijn. Na de succesvolle reeks voorstellingen van het “Vlijmens Spektakel: Het plein Spreekt” in 2018 heeft het bestuur van de Stichting Evenementen Vlijmen besloten om de stichting een méér permanent karakter te geven. Met als doel om activiteiten te organiseren waarbij bewoners/inwoners verbonden worden door cultuur.

In 2021 wil de Stichting de theater voorstelling in een ander voetlicht brengenen presenteren in 2021 dan ook géén theatervoorstelling, maar maken een regionale  speelfilm. Onder de werktitel “Herman!” Jeroen van de Bosch is in de studio om over deze film te komen praten

Samenwerking GroenLinks en PvdA
De afdelingen GroenLinks en PvdA in de gemeente Heusden gaan samen deel nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Zij voeren campagne met één gezamenlijke kandidatenlijst. De fracties van beide partijen werken al intensief en constructief samen in de oppositie van de huidige gemeente raad. Op de meeste onderwerpen zitten de fracties op één lijn.

Vanuit die goede samenwerking en vanwege de inhoudelijke eensgezindheid is de wil en het vertrouwen gegroeid om samen op te trekken tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen en in het raadswerk daarna. De landelijke organisaties van GroenLinks en PvdA en onze leden hebben hier toestemming voor gegeven. Er is een samenwerkingsovereenkomst getekend met daarin de procedure voor een gezamenlijke kandidatenlijst en verkiezingsprogramma. Er komt een gezamenlijke kandidaatstellingscommissie.

Update
Toegevoegd als derde item John de Gouw over festivals die weer mogen

Herhaling zondagavond vanaf 20.00 uur. Kijk ook op www.htrmedia.nl bij tv-uitzending gemist!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen