“Monique en Maaike wandelen door tegen kanker-actie”

Foto: Maaike Walters

Maaike Walters en Monique van der Heijden – Baars waren verbaasd en ontroerd toen ze hoorden dat het Drunens Wandelfestival geen vergunning van Natuurmonumenten kreeg voor het aangepaste Wandelfestijn afgelopen 26 juni. Zij besloten een eigen ‘Monique en Maaike wandelen door tegen kanker-actie’ te houden, gaven hieraan ruchtbaarheid via Facebook, en liepen hun eigen tocht op deze 26ste juni.

Maaike en Monique hadden een prachtige dag en konden op 30 juni Nicolette Slot als voorzitter van het Wandelfestijn een bedrag van Euro 145,- overhandigen voor de stichting Pink Ribbon. ‘Een mooie boost voor een mooie club vrijwilligers, die zich ondanks dat ze geen vergunning van Natuurmonumenten kreeg voor hun aan COVID-19 aangepaste Wandelfestijn op dit moment voorbereid op de verplaatste editie van het Drunens Wandelfestijn. Want één ding is zeker …. ook deze lieve mensen geven de strijd tegen kanker niet op’ zo verwoordt Maaike de actie van haar en haar vriendin op sociaal media.

Het Drunens Wandelfestival wordt nu gehouden op 11 september, inschrijven is mogelijk via https://www.drunenswandelfestival.nl/inschrijven

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen