Zanger Niels van Kollenburg on tour langs zorginstellingen

Foto: Niels van Kollenburg

De Brabantse zanger Niels van Kollenburg laat zich niet aan de bank kluisteren vanwege de corona maatregelen. Daarvoor in de plaats is de allround zanger met liefde on tour langs zorginstellingen om de ouderen en mensen met een beperking weer wat vreugde te brengen na een sombere periode. 

Na Vlijmen was dit keer Heusden aan de beurt met zorglocatie Sint Antonius van stichting Mijzo (voorheen Schakelring). Vanwege corona konden de bewoners al lange tijd niet meer genieten van een muziekmiddag. Hier bracht zanger Niels van Kollenburg verandering in, met succes!
Nu de ouderen gevaccineerd zijn, konden zij – onder gepaste maatregelen – eindelijk weer eens lekker genieten van een mini-concert. En dat genieten gebeurde dan ook volop!

De bewoners klapten, zongen en bewogen vanuit hun eigen plaats vrolijk mee met de liedjes die de sympathieke zanger voor hen lied klinken. Zowel de eigen liedjes van Niels als Engels- en Nederlandstalige covers van liedjes van vroeger tot aan de hits van nu. Het kwam allemaal aan bod.
De eerste vraag die de bewoners na afloop stelde aan de zanger was: “Wanneer kom je weer terug?”. Kortom, een muzikale middag die voor herhaling vatbaar is!

Meer informatie https://nielsvankollenburg.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen