Nieuwe aflevering HeT dRaait om U op zaterdag 31 juli

Foto: HTR Actueel

In het radioprogramma HeT dRaait om U dat iedere laatste zaterdagochtend van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur wordt uitgezonden, schets het programma een radioportret van iemand die op wat voor manier dan ook het lokale nieuws beheerst. Dit keer gebeurt dat zeer letterlijk want presentator John Goedmakers gaat het lokale nieuws nader onder de loep nemen.

Twee nieuwslezers te weten Noor van Iersel en Marlia Kuijpers nemen plaats in de studio en tonen een kijkje in de keuken van de redactie. Hoe kom je bij de nieuwsredactie van een lokale omroep terecht? Hoe maak of selecteer je nieuws? Wordt het nieuws in de studio voorgelezen? Zomaar wat vragen die zaterdag gesteld kunnen worden. En natuurlijk is iedereen heel benieuwd naar de favoriete muziek van beide dames. De uitzending begint echter met een nog in te lossen muzikale schuld naar Pastoor David Lebrun de jubilerende hoofdgast van eind juni.

“Wij hopen dat u zaterdag om 10.00 uur gedurende de hele uitzending een luisterend oor mag zijn” Laat presentator John Goedmakers weten

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen