HEKS’NKAAS Origineel emmer 200 gram moet uit voorzorg uit schappen

Foto: Heks'n Kaas

HEKS’NKAAS® haalt uit voorzorg haar product HEKS’NKAAS® Origineel emmer 200 gram uit de schappen. Bij controle van het ingrediënt johannesbroodpitmeel is een te hoog gehalte van het gewasbeschermingsmiddel ethyleenoxide vastgesteld. Hoewel er geen acuut gevaar is voor de gezondheid verzoekt HEKS’NKAAS® consumenten om dit product niet te consumeren.

Het gaat om:
< product: HEKS’NKAAS® Origineel emmer 200 gram
< houdbaarheidsdatum: uitsluitend data van 29/07/21 tot en met 13/08/21
< streepjescode: 8718719170151

Alle andere houdbaarheidsdata van HEKS’NKAAS® Origineel emmer 200 gram, alle andere producten van HEKS’NKAAS® en de andere verpakkingsvarianten (als versbakje 150 gram, tube 115 gram, XL kuip 275g gram) van HEKS’NKAAS® Origineel zijn niet betroffen en kunnen veilig geconsumeerd worden.

Actie voor de consument
Consumenten die een verpakking volgens bovengenoemde gegevens in huis hebben, kunnen dit inleveren bij een verkooppunt. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Een bon is niet nodig.

HEKS’NKAAS® stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. We zullen alle mogelijke maatregelen nemen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met de HEKS’NKAAS® Consumentenservice via het nummer +31 (0) 53 537 3570 (dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 16:30 uur) of via [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties