Iedere morgen om 7.00 uur gratis de ‘digitale krant’ in je mailbox

Foto: Heusden Nieuws

Wil jij je dag ook iedere dag beginnen met het meest actuele nieuws uit Drunen, Elshout, Giersbergen, Doeveren, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Heusden, Nieuwkuijk, Oudheusden, Vliedberg en Vlijmen? Abonneer je gratis op onze nieuwsbrief en ontvang iedere dag om 7.00 uur de ‘digitale krant’ in je mailbox!

Gratis nieuwsbrief
Wist jij dat je Heusden Nieuws niet alleen kunt volgen op de site? We hebben ook een Facebookpagina met bijna 7.400 volgers. En wil je echt gemak, dan kies je voor onze dagelijkse e-mail nieuwsbrief! Je ontvangt dan iedere dag rond 7.00 uur een ‘digitale krant’ in je mailbox! KLIK HIER om je direct op te geven voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant voor adverteerders
Door het grote aantal volgers zijn onze website en social media kanalen ook ideaal om lokaal te adverteren. In het eerste half jaar van 2021 telde onze website maar liefst 2.000.000 pageviews! Natuurlijk denkt Heusden Nieuws graag mee om je reclame-euro optimaal te besteden. Mail voor meer informatie naar [email protected] of bel met onze salesmanager Dolf Verschuren op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

KLIK HIER  om je direct op te geven voor onze nieuwsbrief

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties