Zorgboerderij De Locatie in Vlijmen viert haar 12,5 jarig bestaan

Foto: Zorgboerderij de Locatie

Zorgboerderij De Locatie in Vlijmen viert op 24 en 26 september haar 12,5 jarig bestaan. De zorgboerderij viert dit graag samen met iedereen die De Locatie een warm hart toedraagt. Op vrijdag 24 september is er een programma voor zakelijke gasten in aanwezigheid van de Burgemeester van Heusden.

Andere gasten zijn dan ook uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Zondag 26 september zijn vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden van harte welkom. Het programma is op beide dagen van 14:00 tot 17:00uur.

Programma
In dit jubileumweekend wordt de nieuwe kantine op vrijdag 24 september officieel geopend door de Burgemeester van Heusden mevrouw Willemijn van Hees. De kantine is na de brand in 2018 weer helemaal opnieuw opgebouwd om er zoals vanouds samen met de jongeren de dag te starten. Na de opening presenteert de zorgboerderij haar nieuwe zorgaanbod en toekomstvisie. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje.

Aanmelden
Wilt u er ook graag bij zijn? Meld u zich dan aan op de website van De Locatie: https://delocatie.nl/jubileumweekend/ en geef aan op welke dag en met hoeveel personen u komt. Het feestweekend vindt (onder voorbehoud) plaats volgens de dan geldende coronamaatregelen.

Over zorgboerderij De Locatie
Zorgboerderij De Locatie biedt zorg op maat aan jongeren die dat nodig hebben. Het primaire doel van De Locatie is om jongeren die in de problemen zijn geraakt, weer op het juiste pad te helpen door kleinschalige en persoonlijke hulp in een vertrouwde omgeving.

Op de zorgboerderij zijn vele contacten ontstaan en zijn mensen met elkaar en met de natuur verbonden. Samen met jongeren en hun ouders worden de kwaliteiten van eenieder “opgepoetst”. Het liefst zo vroeg mogelijk in het proces, zodat we zorgen dat vragen vragen blijven en geen probleem worden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen