Dansdocenten stellen zich voor bij Het Pieck

Foto: Het Pieck

Het dansseizoen is weer begonnen! Bij het Pieck wordt met de dansvoorstelling flink uitgepakt dit jaar, we mogen immers weer dansen op het grote podium voor een echt, groot publiek. Achter de schermen zijn we al druk aan het werk met ideeën voor de voorstelling. De hoogste tijd dus om de nieuwe dansdocenten voor te stellen;

Navin Roepan (ook wel bekend als bboy Blaine) is de splinter-nieuwe breakdance docent bij het Pieck. Hij is 5-voudig Nederlands kampioen en de hele wereld over geweest voor competities, jureren, bootcamps, workshops en theater. Sinds 2015 heeft hij zijn leven gewijd aan het onderwijzen van de nieuwe generatie breakdancers in Nederland. Wij kunnen niet wachten om te zien wat onze breakers in Vlijmen en Drunen van hem gaan leren. Navin gaat zijn lessen geven op dinsdag.

Sira van Alebeek is onze nieuwe hiphop docente. Ze heeft als hiphop-danser ervaring met internationale wedstrijden zoals UDO, Growth, HipHop Kingz en World Of Dance en geeft nu 8 jaar met veel plezier èn aanstekelijke energie les in streetdance en hiphop. Wij zijn superblij met deze frisse wind in ons docententeam. Sira zal op zaterdag haar lessen gaan geven, in de korf in Vlijmen.

Balletdocente Sandra Klijn is een nieuw gezicht bij het Pieck, maar heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de danswereld. Jarenlang werkte ze als danseres bij de grootste gezelschappen zoals Het Nationale Ballet, Introdans en het Scapino Ballet. Ook heeft ze lesgegeven op diverse dansacademies. Nu komt ze het dansteam van het Pieck versterken. Echt een docent om véél van te kunnen leren! Haar lessen klassiek en modern geeft ze op vrijdag in Drunen.

Volg een gratis proefles voor je inschrijft 
Of je nu veel, weinig of helemaal geen danservaring hebt, er is altijd wel een geschikte les op jouw niveau te vinden. Bovendien kun je altijd eerst een proefles volgen om te ervaren of de les iets voor je is. Kom dus gerust uitproberen! En dat geldt ook voor de andere cursussen bij het Pieck. Zo start er in Vlijmen een kinderatelier op vrijdagmiddag. In dit atelier laat je je fantasie de vrije loop en ga je met verschillende technieken werken aan een echt kunstwerk. Sta je liever in de schijnwerpers? Isa Erhardt is de nieuwe musical docente en gaat in Vlijmen lessen geven voor kids. Lekker dansen, zingen én toneelspelen dus!

Kader
Zowel op de locatie in Drunen als in Vlijmen starten er, naast de reguliere jaarcursussen, veel nieuwe (korte) cursussen. De start van het seizoen is bovendien een uitgelezen moment om iets nieuws uit te proberen door middel van een proefles. Bekijk voor het volledige aanbod, lestijden en prijzen de website van het Pieck; www.hetpieck.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen