Team proWIN-KEA helpt mee op World Cleanup Day in gemeente Heusden

Team proWIN-KEA heeft afgelopen zaterdag in de gemeente Heusden volop mee geholpen met de World Cleanup Day. Met een enthousiaste groep van zo’n 50 à 60 personen werd zwerfafval verzameld in de Loonse en Drunense duinen, bij De drie Linden (ook op de parkeerplaats), de afgraving van Drunen, op de Akkerlaan en bij de roeivijver in Drunen.

De consulentes/consulenten met hun partners, kinderen en klanten verzamelden niet alleen blikjes, plastic zakjes, mondkapjes, maar vonden ook onverwachte dingen als een vergulde ring, een remschijf van een auto en een fles lachgas.

De stemming zat er goed in en dat had niks te maken met het lachgas, maar met het samenzijn en samen iets goeds doen. Er is immers geen planeet B en de World Cleanup Day is dan ook iets waar proWIN en Team proWIN-KEA dan ook graag aan meedoen omdat het perfect aansluit bij de groene gedachte achter de producten, de verpakkingen en de bedrijfsvoering van proWIN. (Voor meer informatie zie: facebook.com/prowinnl of www.prowin-kea.net)

De locaties waar het team van proWIN-KEA in Heusden actief is geweest zijn in overleg met de gemeente Heusden bepaald en de gemeente Heusden gaat zorgdragen voor het verzamelde zwerfafval. Overigens viel het nog mee, wat gezamenlijk opgehaald is op deze locaties, de verwachting was dat er meer gevonden/geprikt zou worden. Opvallend was dat er niet veel plastic flesjes lagen, wellicht dat de invoering van het statiegeld op PET-flessen daaraan heeft bijgedragen.

Naast Heusden waren er ook nog andere groepen van proWIN-KEA actief in Nederland en Vlaanderen. De betreffende locaties zijn nu schoon. Laten we dat met z’n allen zo houden!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen