Haarsteegs creativiteitscentrum houdt Arkparkfestival

Foto: Ark Festival

De Commissaris van de Koning in Noord-Brabant, mr. Ina Adema, zal zondag 26 september om 13.00 uur de opening van het Arkparkfestival in Haarsteeg verrichten en daarmee ook het nieuwe seizoen 21/22 officieel inluiden. ‘Es geht los’ van 12.00 tot 17.00 uur met presentaties van bestaande en nieuwe cursussen en workshops, zoals tekenen en schilderen, speksteen, keramiek, textiele werkvormen, fotografie, recyclekunst, ‘Krea4kids’, Creatief schrijven en uiteraard het paradepaardje van het nieuwe seizoen, de musical: Ver, ver ver weg van hier.

Ontdek je creatieve talent bij De Ark, is het motto en ga op zoek naar wat bij je past. Op het festival kun je je licht opsteken over wat mogelijk is bij de aanwezige docenten en het werk van cursisten bewonderen. Je kunt het gebouw van De Ark bekijken, sfeer proeven en je verbazen over de talrijke uitdagingen die je aan kunt gaan.

Bucketlist
Naast demonstraties van workshops en cursussen, zicht op fraaie plaatjes bij de fotohoek, bestaat de mogelijkheid om te genieten van acts of je te laten verrassen door de optredens van de cast in spe die de musical ‘Ver, ver ver weg van hier’ aan het einde van het seizoen gaat spelen. Kinderen kunnen een kijkje nemen bij Krea4kids, zich uitleven bij Oudhollandse spellen, sierraden maken van speksteen of lekker schilderen op het grote doek. Een superlekker ijsje haal je bij IJs & Taartmoment, een versnapering bij Snackmobiel Vlijmen of een kopje koffie of thee aan het barretje in de ruimte waar de schilderijen op de ezels getuigen van veel enthousiasme, vakmanschap en/of aanstormend talent. Er valt van alles te zien en beleven, er klinkt muziek, er is voldoende reuring en misschien is De Ark wel de plek voor iets uit jouw ‘bucketlist’.

Kom op de fiets
De toegang is gratis en iedereen die op zoek is naar een nieuwe bezigheid, uitdaging of hobby is welkom. Maar ook degenen die van gezelligheid houden. Dat geldt niet alleen voor Haarstegenaren, Victorianen, Vijfhoeven-, Drunen-, Heusden- en Vlijmenaren, maar voor toute Heusden en omstreken. Creativiteitscentrum De Ark is een laagdrempelige vereniging, waar je voor een zacht prijsje je creatieve talent onder deskundige begeleiding verder kunt ontwikkelen. Op het festival liggen inschrijfformulieren klaar voor deelname aan cursussen of workshops. Voor meer informatie, zie: www.dearkhaarsteeg.nl. Als het enigszins kan, kom op de fiets om eventuele overlast voor de buren van De Ark, Ambrosiushof 44 te Haarsteeg, zo beperkt mogelijk te houden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen