Dementie staat centraal in “HeT dRaait om u”

Foto: HTR

In de uitzending van zaterdag 25 september ontvangt John Goedmakers in de studio van HTR Radio tussen 10.00 uur en 12.00 uur Marion Arends-Zijlstra. Met deze persoon haalt hij een brok kennis in huis als het gaat om dementie. Wanneer je het in de regio hebt over Alzheimer Nederland, Bijeen Heusden, het Alzheimer café of mantelzorg om zomaar eens wat zaken te noemen, kom je al gauw de naam van Marion tegen.

De redactie is dan ook blij haar als hoofdgast te mogen ontvangen en haar ervaringen te horen. Hoe herken je de signalen van dementie? Wat is het verschil tussen dementie en Alzheimer? Wanneer wordt het tijd voor hulp? Hoe zorg je voor kwaliteit van leven? Zomaar wat vragen die langs kunnen komen in de uitzending die zoals u weet alle kanten op kan gaan omdat spontaniteit een belangrijke rol speelt.

Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand met dementie dus gesteld mag worden dat de uitzending voor velen interessant kan zijn. Voeg daar de platenkeus van Marion aan toe waarin we nummers langs horen komen die als gemeenschappelijk thema emotie kennen dan zijn alle ingrediënten aanwezig om u hopelijk als luisteraar te mogen begroeten.

Luister ook a.s zaterdag op HTR Radio naar ‘HeT dRaait om u

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen