Mart van der Poel en Femma den Breejen openen Plein in Oudheusden

Zaterdag was er  de feestelijke (her)opening van het binnenterrein Vermeerstraat/Irenestraat in Oudheusden tijdens Burendag 2021. Het plein werd tijdens Burendag geopend door wethouder Mart van der Poel en Femma den Breejen van Woonveste.

Trots mag Oudheusden zijn op het schitterende binnenterrein ‘Blue Lagoon’ gelegen tussen de Vermeerstraat en de Irenestraat. Buurtbewoners Ayse Köse Akturan en Ingeborg Schot kwamen met een prachtig initiatief die met een warm hart werd ontvangen door Buurt Bestuurt Oudheusden, Woonveste, ContourdeTwern  en de Gemeente Heusden . Er kwamen muurschilderingen, nieuwe beplanting en als primeur de 1ste twee beweeg/sport-toestellen in Oudheusden en hopelijk het begin van nog veel meer. . . Met maar een doel: samen spelen, sporten en elkaar ontmoeten!

En waar het kleine Oudheusden groot in is, is gelukt. Een prachtig kleurige onderwater tuin met bankjes, een reuze groot Backgammon spel, een picknick tafel, 2 mooie beweegtoestellen en vooral veel mooie mensen die deze opening tot een waar succes hebben gemaakt. De Blue Lagoon werd geopend door wethouder Mart van der Poel en Femma den Breejen van Woonveste.  De prijswinnaar van de dichtwedstrijd werd bekend gemaakt en de eer was aan Ilona Naaijen en het gedicht zal binnenkort op een van de muren worden gezet door kunstenares Ingeborg midden tussen de kunst, geheel gemaakt door kinderen onder leiding van dezelfde kunstenares. De naam de “Blue Lagoon” werd bekend gemaakt en de winnares was Patricia Couwenberg. De wedstrijden zijn door een onafhankelijke jury beoordeeld. Deze gezellige middag werd muzikaal begeleid door DJ Larsco Prox en onder het genot van een drankje, ijshuys ijsje en Pofferie poffertjes goed bezocht.

Foto’s Nadine Couwenberg voor Heusden.Nieuws

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen