Gezellige ouderendag in Oudheusden

Oktober is buiten de maand van de eenzaamheid en ontmoeten ook de maand van een feestje voor 55+ ouderen! Nationale Ouderendag is inmiddels geweest en wij hebben dit op vrijdag 15 oktober gevierd in Buurthuis De Schakel. Wethouder Peter van Steen met o.a. Zorg & Welzijn, Jeugdzorg en Samenleving in de portefeuille kwam deze gezellige middag openen en beantwoorde de vragen van de mensen of bood een luisterend oor.

‘ZneriK’ was er om de middag muzikaal op te vullen en alle bekende liedjes werden luidkeels door de aanwezige ouderen meegezongen. De hapjes werden verzorgt door Tineke, Nel en Toos die zelf ook geen 18 meer zijn.  Deze waren een lust voor het oog en de maag! Wat een advocaatje met slagroom en een stukje rogge brood met zult allemaal teweeg brengt aan herinneringen over ‘vruuger’.

De verrassing van de middag was een loterij waarvoor vele winkeliers hun bijdrage groot of klein met ons deelden zodat iedere aanwezige met iets of sommige zelfs met 2 prijzen naar huis gingen. De organisaties Woonveste, Bijeen en de Zonnebloem stonden op de informatie markt. Deze organisaties werden op een gegeven moment goed bezocht en verschillende casussen en vragen werden beantwoord. Maar ook gewoon voor een praatje kon men bij hen terecht. Tineke bood haar zelfgemaakte diamant-paintings gratis aan en sommige gingen met echte kunstwerken naar huis. Alle vrijwilligers van Buurt Bestuurt Oudheusden zijn er trots op deze middag goed bezocht is en willen de bezoekers bedanken voor alle gezelligheid en de getoonde dankbaarheid.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen