Koersballen in Nieuwkuijk

Foto: KBO Nieuwkuijk

Donderdagmiddag is het weer gezellig koersballen voor ouderen in Het Patronaat in Nieuwkuijk. De zaal gaat open en de start van het koersballen is om 13.30 uur. Komt U een middagje meedoen, gezelligheid en het samen zijn staat voorop. Consumptie is voor eigen rekening.

Koersbal
Bewegen is gezond en daarom wordt ook in Nederland steeds meer koersbal gespeeld. Deze balsport lijkt een beetje op het bekende Franse jeu-de-boules en wordt vooral binnen beoefend. Iedereen kan het leren en het is vooral een gezellig en verrassend spel met een beetje wedstrijdspanning. Er is geen kracht voor nodig, zodat deelnemers gelijke kansen hebben. Doordat koersbal geen zware inspanning vereist, kan de sport tot op hoge leeftijd blijven worden gespeeld.

Meer informatie
In Het Patronaat is er vanaf donderdagmiddag mogelijk vanaf 13.30 uur samen  koersbal te spelen. Tijdens de pauzes wordt gezellig een kop koffie gedronken en is er gelegenheid om verhalen te delen met elkaar. Iedereen die zin heeft om mee te doen is van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met KBO Nieuwkuijk via 073 – 5112339 of per mail naar [email protected]

Er wordt erop vertrouwt dat u gevaccineerd bent als u komt en de geldende RIVM regels worden nageleefd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen