Geheime missie van Sinterklaas en zijn pieten

Vrijdagavond hadden de Sint en zijn pieten gepland om Vlijmen en de Vliedberg te voorzien van een mooi lichtjes intocht. Helaas mocht dat niet doorgaan. De Sint vond samen met de pieten dat de kinderen in Vlijmen en op de Vliedberg natuurlijk niet vergeten mochten worden. Samen bedachten ze een geheime missie om de kinderen alsnog te gaan verrassen met een bezoekje.

Ze dachten iedereen te kunnen verrassen maar via social media was de geheime missie al bij veel kinderen bekend en gingen ze op pad om de Sint en de pieten te ontmoeten. De Sint en pieten kwamen met vrolijke muziek ’s ochtends aan op het plein in Vlijmen. Tijdens een wandeling rondom het Plein had hij de tijd om de aanwezig kindjes te voorzien van een high five want een boks was niet echt handig met de mooie zegelring van de Sint. De pieten hadden plezier voor 10 en dansten vrolijk in het rond en vergaten zeker niet om lekkernijtjes uit de delen aan de kinderen. Het was een leuk feestje en iedereen had plezier.

Nadat de Sint en de pieten natuurlijk even een hapje gegeten kwamen ze aan op de Vliedberg. Omdat de Sint vanochtend al veel had gelopen stond er een heuse zetel voor hem klaar onder een afdakje. De achterwand was geheel versierd met tekeningen die kinderen hadden afgegeven bij de Top1toys winkel. Samen met een paar pieten nam de Sint het defilé af en konden de papa’s en de mama’s nog snel een fotootje maken.

Natuurlijk was je niet gelijk aan de beurt maar de andere pieten zorgden daarvoor dat het wachten niet saai werd. Al dansend deelden ze heel veel lekkers uit.

Kortom de geheime missie was volledig geslaagd. Complimenten aan de Sint en alle pietjes die samen met de vrijwilligers die toch snel voor elkaar hadden gekregen.

Foto’s zijn gemaakt door fotopiet Wil Gulpen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen