Caspar van den Brandt opnieuw lijsttrekker voor Gemeentebelangen Heusden

Foto: Gemeentebelangen

Op 23 november jl. is tijdens de algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Heusden Caspar van den Brandt met ruime meerderheid herkozen als lijsttrekker voor de verkiezingen van de gemeenteraad in maart 2022.

Caspar: “Ik ga de verkiezingen met veel vertrouwen tegemoet, want Gemeentebelangen heeft het de afgelopen 4 jaar goed gedaan. Gemeentebelangen is een fijne “menselijke” club met veel deskundigheid en ankers in de samenleving en het is een eer om daar de aanvoerder van te zijn! Gemeentebelangen is wederom een constante en betrouwbare factor in de Heusdense politiek gebleken en de afgelopen 4 jaar is er door fractie en wethouder keihard gewerkt om wonen, werken en ontspannen in de gemeente Heusden nog beter te maken.”

De kandidatenlijst van Gemeentebelangen Heusden is bijna compleet en biedt met de komst van enkele jonge veelbelovende kandidaten een mooi perspectief voor de toekomst! Gemeentebelangen Heusden is klaar voor de toekomst!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

Reacties