‘Ode aan de paradebomen” in HeT dRaait om u

Foto: HTR Actueel

In de uitzending van HeT dRaait om u van zaterdag 27 november ontvangt presentator John Goedmakers deze twee gasten, te weten Marianne van Heeswijk en Birgitta Hermans. Enige tijd terug kon u via de lokale media lezen dat er in het kader van “Ode aan de Paradebomen” gedichten konden worden ingestuurd over de verdwenen bomen op de Bossche Parade.

Dit alles op initiatief van de stichting “Ik sta voor Vrede, Vrijheid en Vriendschap. Nieuwsgierig geworden door deze hoopgevende begrippen is uw presentator zich gaan verdiepen in de achtergrond van deze stichting en kwam aldus bij Birgitta en Marianne terecht die beiden kunstzinnige duizendpoten genoemd mogen worden.

Boomschijven, Het zeven zonden spel en Villa van Heeswijk; nu zijn het wellicht nog nietszeggende begrippen maar wanneer u aanstaande zaterdag 27 november tussen 10.00 en 12.00 uur afstemt op HTR-radio zult u volledig geïnformeerd worden over het creatieve bloed dat door d’aderen van beide dames stroomt en dat zijn sporen in onze regio zichtbaar achterlaat.

Techniek: Hans Happé Presentatie: John Goedmakers

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties