Postzegelvereniging Philatron: Laatste beurs dit jaar! Sla nu uw slag!

Foto: Pixabay

Vroeger ooit postzegels verzameld, en er wegens tijdgebrek mee gestopt, dan is nu het moment deze leerzame hobby weer op te pakken. Postzegelvereniging Philatron kan u daarbij van dienst zijn. Uit ervaring weten wij dat er veel verzamelingen doelloos op zolders liggen, dat is eigenlijk jammer. Zeker nu we door de Corona crisis veel aan huis gebonden zijn is dit een leuk tijdverdrijf.

Op postzegels staan vaak mooie afbeeldingen van belangrijke en historische bouwwerken, ze vertellen iets over het verleden. Maar niet alleen bouwwerken worden afgebeeld ook vele kunstobjecten vinden we op onze postzegels. Daarnaast zien we vaak bekende persoonlijkheden op postzegels regeringsleiders, uitvinders, etc. Het is een uitdaging om deze een plaatsje te geven in een album.

Maar hoe kan ik mijn verzameling uitbreiden of starten? 
Voor geïnteresseerden houdt Philatron regelmatig een beurs daar vind je heel veel zegels met hun eigen verhaal, daar is ook deskundigheid aanwezig, mensen die met deze hobby al jaren bezig zijn. Zij kunnen u daarbij helpen.

Daarom nodigt Postzegelvereniging Philatron iedereen graag uit op de beurs op zaterdag 11 december in gemeenschapshuis ’t Rad te Elshout. Kerkstraat 39. De toegang is gratis en geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Ook kunt u postzegels laten taxeren en eventueel aanbieden om te worden geveild.

Ook zijn de persoonlijke decemberzegels en de persoonlijke postzegel met het logo en jaartal van de verenigingzijn weer verkrijgbaar op deze beurs

Meer Info: E-mail [email protected]
Tel 06 57 72 36 78

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen