Registreer je nieuwe spullen en voorkom heling

Foto: Pixabay

Heb jij nieuwe spullen gekregen met Sinterklaas of kerst of op een ander moment? Registreer ze dan. Dat kan je doen op onderstaande registratiekaart of via de Stop Heling app. Het lijkt misschien veel werk, je waardevolle spullen registreren. Maar zo’n checklist maken is heel handig.

De kans is groter dat je je spullen na diefstal terugkrijgt, als je ze tijdens de aangifte bij de politie goed kunt omschrijven. Ook bij brand heb je een goed overzicht van wat er verloren is geraakt. Zo kun je je verzekeraar eenvoudig informeren.

Er is een handige app gemaakt waarmee je de serienummers van je spullen kunt registreren. Ook eigendommen zonder serienummer kun je er in registreren, met een foto.

Het lijkt misschien veel werk, al jouw waardevolle spullen registreren. Maar zo’n checklist maken is wel heel handig, want:

  • Met een checklist van jouw waardevolle spullen kun je na diefstal eenvoudig nagaan wat er gestolen is.
  • Je hebt meer kans jouw waardevolle spullen weer terug te krijgen. Ze staan dan namelijk goed omschreven in de aangifte bij de politie en helpen bij het opsporen van de dader.
  • Een checklist is ook handig voor het afsluiten van de juiste verzekering of bij brand. Dan weet je precies wat jouw bezittingen waard zijn en betaal je niet te veel premie.

Registratiekaart

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen