Corry van Delft neemt afscheid als bestuurslid Zonnebloem Drunen/Elshout

Foto: Zonnebloem drunen.elshout

Bij vereniging de Zonnebloem is vastgelegd dat een bestuurslid na 12 jaar (vaak helaas) af moet treden. Hiervoor wordt bij uitzondering dispensatie verleend. Corry van Delft van afdeling Drunen/Elshout was, met dispensatie, reeds vanaf 2006 en dus al bijna 16 jaar bestuurslid.

Haar portefeuille bestond uit het coördineren en verzorgen van het bezoekwerk en aanname van gasten en vrijwilligers. Dat zij dit tot volle tevredenheid heeft gedaan blijkt wel uit de jaren dispensatie zij heeft gekregen. Nu was het echter tijd om definitief te stoppen met bestuurswerk hoewel zij wel vrijwilligster blijft. Afgelopen bestuursvergadering heeft het bestuur afscheid van haar genomen waarbij de voorzitter haar uitgebreid bedankte voor haar inzet tijdens de afgelopen 16 jaar en haar een mooie bos bloemen overhandigde. Inmiddels is haar portefeuille overgenomen door een ander bestuurslid.

Mocht u meer willen weten over de Zonnebloem kijk dan op www.zonnebloem.nl of mail naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen