Burgemeester van Hees leest voor bij de Bibliotheek

Foto: Wil Gulpen

De Nationale Voorleesdagen komen er weer aan! De Bibliotheek Heusden besteedt daar natuurlijk weer met plezier aandacht aan. Net als vorig jaar is dat wel weer op een aangepaste manier. In de Bibliotheek zelf mogen nog geen voorstellingen plaats vinden. Maar gelukkig is er dan Burgemeester  Willemijn van Hees. Zij wilde graag het prentenboek van het jaar ‘Maar eerst ving ik een monster!’ digitaal voorlezen.

En dat is echt heel leuk geworden. Via de website kun je een linkje aanvragen om de Burgemeester te horen én zien voorlezen. Klik hier om direct naar de shop te gaan.

Op 28 januari hoopt Bibliotheek Heusden ook Jeugdtheater Van Niks en Van Alles weer te mogen ontvangen met een leuke voorstelling rondom het Prentenboek van het Jaar.

Verder heeft de bibliotheek nog een aantal verassingstasjes met hele leuke voorleesboeken die je kunt lenen en wat kleine verrassinkjes er in. Die staan vanaf 26 januari klaar in alle vestigingen.

Voor alle informatie over de Nationale Voorleesdagen bij de Bibliotheek Heusden kun je hier klikken. Vergeet niet: Voorlezen maakt je leuker!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen